Vikarservice

– Vi har ekstra hænder til

Brancher

  • Landbrug – medhjælper eller driftleder til kvæg, svin, høns eller markbrug
  • Håndværkere – mureroppasser, arbejdsmand eller montør
  • Entreprenører – maskinfører eller arbejdsmand
  • Maskinstationer – mejetærskerfører, pløjning, jordkørsel, traktorfører
  • Anlægsgartnere – fliselægning, opstilling af hegn, vedligehold grønne områder eller som arbejdsmand
  • Kirkegårde – grandækning, klippe hæk eller alm. vedligeholdelse
  • Planteskoler – lugning, udtyndning, sortering eller som traktorfører

Vil du høre mere?

Har du brug for en kompetent, engageret og stabil vikar? Så kontakt os!

Vi hjælper til i både korte og længere perioder, hvad enten det er ved sygdom, ferie, barsel eller travlhed.

Vi glæder os til at tale med dig.

.

Vikar landbrug

– Altid uddannede medarbejdere til opgaven!

Vestjysk Vikarservice har mange landbrugsuddannede medarbejdere, som har stor erfaring i at servicere forskellige brancher i landbruget.

Vore medarbejdere har været ansat hos os i mange år, og derfor har vi helt styr på deres kompetencer og specialer.

Mælkeproducenter er trofaste kunder, da de ved, at vi har kompetente vikarer, som kan lede deres bedrift i tilfælde af sygdom blandt deres medarbejdere. Vi hjælper med stødpudeopgaver = opgaver, hvor der er behov for en ekstra hånd som f.eks.: klovbeskæring, oprydning, flytning af dyr, udmugning, klipning af kreaturer og andre løse opgaver

Svineproducenter nyder godt af vores flexibilitet, da vi kan springe til med kort varsel, vi har vikarer med speciale i svinebesætninger, og medarbejdere der er klar til at indgå i et team, og klare pasning af søer og slagtesvin. Staldvask er en opgave vi gerne udfører.

Vikar til Håndværkere

– der kan og vil!

Vore vikarer er populære arbejdsmænd hos håndværkere. Med en landbrugsuddannelse er vikarerne kompetente til mange opgaver. De er praktikere, de er vant til at tage fat. De har overblik og derfor en eftertragtet arbejdskraft.

Som håndværker kan du bestille en vikar fra 2 timer pr. dag til ubestemt tid. Du slipper for ledighedsdage og sparer tid og penge på udvælgelse og ansættelse.

Har du som håndværker en enkelt opgave, hvor det vil være rart at have et par ekstra hænder til rådighed, – er Vestjysk Vikarservice det rette valg.

Vi har døgnvagt og sætter en ære i at servicere vore kunder når der er travlt.

Vikar til Entreprenører

– Vi kører og graver med alt!

Hos Vestjysk Vikarservice har vi medarbejdere med stor erfaring i at hjælpe entreprenører med forskellige opgaver.

Vi har maskinførere, skovlmænd – vikarer der har prøvet mange forskellige ting. De er vant til at tage fat, og bliver til opgaven er færdig.

Vore vikarer har det nødvendige arbejdstøj og har bestået de nødvendige kurser for at være med på et entreprenørhold.

Vikar til Maskinstationer

– Håndtering af store maskiner

Hos Vestjysk Vikarservice har vi medarbejdere med stor erfaring i at hjælpe maskinstationer med diverse opgaver. Herunder bl.a. kørsel med tunge maskiner i landbruget eller ved entreprenørarbejde der kræver omtanke samt erfaring.

Vore vikarer har stor erfaring og opdaterede certifikater. Vi kan udføre de fleste opgaver der kræves på en maskinstation.

Vikar til Anlægsgartnere

– Os med det rette håndelag!

Vestjysk Vikarservice er et naturligt valg, hvis du som anlægsgartner mangler ekstra personale i en kortere eller længere periode.

Med en landbrugsuddannelse er vikarerne vant til at arbejde i og med naturen, de er vant til at betjene forskellige maskiner, og kan tage fat.

De er flittige og arbejdsomme medarbejdere, som har været ansat hos Vestjysk Vikarservice i en årrække.

Vikarerne foretrækker udearbejde og har hænderne skruet rigtig på. De er vant til at betjene mange forskellige kunder, og sætter en ære i at udføre deres opgaver til UG.

Vikarhjælp på Kirkegårde

– Grandækning er vores speciale!

Vestjysk Vikarservice har i flere år været fast hjælp på kirkegårde i forår og efterår. Vi hjælper med klargøring efter vinter, daglig vedligehold og grandækning til vinter.

Står I som menighedsråd eller graver og mangler en ekstra hånd, så er vi klar til at hjælpe. Det kan være alt fra en dag til flere ugers arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Vi har også menighedsråd/kirker, hvor vores vikarer er afløser mens den faste graver afvikler ferie.

Vikar til Planteskoler

– Vi har rødder i landbruget!

Vestjysk Vikarservice er et naturligt valg, når der er travlhed på planteskolen. Vore medarbejdere er vant til at betjene forskellige maskiner og er helt fortrolige med betjening af traktorer.

Med deres landbrugsuddannelse er opgaverne på en planteskole helt i tråd med vikarenes flair for udearbejde og de ser opgaverne som en god afveksling til deres andre opgaver i landbruget. De er vant til at tage fat, og falder nemt ind i rutinerne på en planteskole.

Vores folk er vant til lugning af trækulturer og læhegn. Vi har også vikarer, som har erfaring med at sidde på plantemaskiner.